ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ P.I.C.K. Δέκα ημέρες γιορτή!

Με αφορμή τα 10 χρόνια του ∆ιεθνούς Σιρκουί Καρτ Πάτρας P.I.C.K.® γιορτάζουμε με ένα πλούσιο δεκαήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων, happenings και δράσεων! Από το Σάββατο 22 έως και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, 10 ημέρες γεμάτες P.I.C.K. events!

1) To Σαββατοκύριακο 22-23 Σεπτεµβρίου, θα πραγµατοποιηθεί στην Πλατεία  Γεωργίου αγώνας τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων (RC) στις κατηγορίες Rally Game 1/8 και off road 1/10. Με τη συνεργασία της ΕΛ.Μ.Ε. (Ελληνική Μοντελιστική Ένωση).
2) Έκθεση φωτογραφίας αφιερωµένη στα 10 χρόνια P.I.C.K., σε ειδικά διαµορφωµένο χώρο στην πλατεία Γεωργίου.
3) Παρουσίαση φωτογραφικού λευκώµατος µε τις καλύτερες και ωραιότερες στιγµές µιας πλούσιας δεκαετίας, µε τη συνεργασία της λέσχης Ηδύφως και πολλών διακεκριµµένων φωτογράφων.
4) Πλούσιο πρόγραµµα µε live events και happenings µε καλλιτέχνες από την τοπική και εγχώρια µουσική σκηνή.
5) Έκθεση αγωνιστικών αυτοκινήτων στην πλατεία Γεωργίου. Stunt Show από οµάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού.
6) Σεµινάρια ασφαλούς οδήγησης και οδηγικής συµπεριφοράς µε τη συµµετοχή του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», στην πλατεία Γεωργίου, την αίθουσα του Εµπορικού Συλλόγου κ.α.
7) Έκθεση στην πλατεία Γεωργίου για την «Πρόληψη τροχαίων ατυχηµάτων» από την Αστυνοµική ∆ιεύθυνση Αχαΐας και το Τµήµα Τροχαίας Πατρών, µε παρουσίαση οχηµάτων µετά από τροχαία ατυχήµατα.
8) Ηµερίδες και οµιλίες, σε χώρους όπως η αίθουσα του Επιµελητηρίου Αχαΐας, του Εµπορικού Συλλόγου Πατρών, του Μέγαρου Λόγου & Τέχνης, αλλά και σε σχολεία, για την πρόληψη τροχαίων ατυχηµάτων, µε οµιλητές τον Ιαβέρη και τον προϊστάµενο της ΟΕΠΤΑ (Οµάδα Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχηµάτων), Αστυνόµο Α΄ Σπυρίδων Νιάρο.
9) Για τις δέκα ηµέρες του P.I.C.K., θα βρίσκεται στην πλατεία Γεωργίου κινητό συνεργείο αιµοληψίας. Η εθελοντική προσφορά αίµατος είναι πράξη ζωής.
10) Μονάδα του ΚΕ∆ΜΟΠ – Χάρισε Ζωή θα βρίσκεται στην πλατεία Γεωργίου προκειµένου να ενηµερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σχετικά µε το πως µπορούν να γίνουν εθελοντές δότες µυελού των οστών.

Start typing and press Enter to search