10ο PICK ΠΑΤΡΑΣ. Οι συμμετοχές άνοιξαν!

Το 10ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ πατάει «γκάζι» και αρχίζει να μετράει αντίστροφα το χρόνο μέχρι το διήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου του 2018, οπότε θα φτάσει στο τέρμα μετά από μια διαδρομή που θα παρασύρει την Πάτρα, τη Δυτική Ελλάδα και τους χιλιάδες επισκέπτες της διοργάνωσης, στους ρυθμούς της ταχύτητας και της δεξιοτεχνίας.

Όσοι οδηγοί επιθυμούν να πάρουν μέρος στο 10ο Διεθνές Σιρκουί Πάτρας, την κορυφαία γιορτή του μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην περιοχή και στην χώρα, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή αφού οι εγγραφές ξεκινάνε σήμερα, 27 Ιουνίου 2018.

Λόγω της  συμπλήρωσης 10 χρόνων του ∆ιεθνούς Σιρκουί Καρτ Πάτρας P.I.C.K.®, το παράβολο ασφάλισης προς την ΟΜΑΕ θα είναι φέτος ΔΩΡΕΑΝ για τους οδηγούς που τόσα χρόνια στηρίζουν με την παρουσία τους τον θεσμό.

Για πρώτη φορά, η διοργάνωση προκηρύσσει 6 κατηγορίες! Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: 60 ΜΙΝΙ-60 MINI B, JUNIOR, SENIOR,  ROTAX DD2 MAX, SUPER IAME και ΚZ2-KZ3 .

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κατηγορία ΜΙΝΙ το παράβολο συμμετοχής θα είναι ΔΩΡΕΑΝ όπως και πέρυσι.

Ο τεχνικός και ο συμπληρωματικός  κανονισμός έχουν αναρτηθεί ήδη στις επίσημες ιστοσελίδες της διοργάνωσης (www.pickpatras.gr), του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών (www.aop.gr) και της Ομοσπονδίας Μηχανοκινήτου Αθλητισμού Ελλάδος, (http://www.omae-epa.gr/). Μέσα από τις σελίδες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης και τους όρους συμμετοχής.

Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 (17.00), ενώ όσοι οδηγοί υποβάλουν αίτηση μέχρι και τις 03 Αυγούστου θα έχουν έκπτωση 30%.

Τα μηνύματα που λαμβάνουν οι διοργανωτές δείχνουν ότι η φετινή επετειακή διοργάνωση, με τη συμπλήρωση δέκα χρόνων Pick Patras, θα καταγράψει ρεκόρ συμμετοχών οδηγών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ το πλήθος των παράλληλων εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί, προϊδεάζει και για αύξηση των επισκεπτών, αλλά και τη μετατροπή της πόλης σε μια μεγάλη γιορτινή… πίστα για πάνω από δέκα ημέρες.

Start typing and press Enter to search