Το 8ο P.I.C.K. ΛΟΥΞ-COLA υποδέχεται ως χορηγό πίστας 2 την εταιρεία κρεάτων ΔΟΥΡΟΣ!

Χορηγός πίστας 2 στο 8 P.I.C.K ΛOYΞ – COLA θα είναι η εταιρεία ΔΟΥΡΟΣ Επεξεργασία & Τυποποίηση Κρέατος .

Mε μεγάλη χαρά το 8 P.I.C.K ΛΟΥΞ COLA θα υποδεχτεί τη μεγάλη επιχείρηση επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος από τη Ναύπακτο που κατέκτησε την αγορά της Αχαΐας και της Δυτικής Ελλάδας γενικότερα. Με ιστορία που μετρά πάνω από 30 χρόνια η εταιρεία Δούρος θα είναι σημείο αναφοράς και στη μεγάλη διοργάνωση μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στη Ναύπακτο η Επιχείρηση Δούρος ασχολείται με την επεξεργασία και την τυποποίηση όλης της γκάμας του χοιρινού & μοσχαρίσιου  κρέατος , πουλερικών  αλλά και των αλλαντικών απασχολώντας μεγάλο αριθμό εργαζόμενων. Με στόχο την ποιότητα, τους αυστηρούς κανόνες υγιεινής και φυσικά την ασύγκριτη γεύση κερδίζει καθημερινά ακόμα και το πιο απαιτητικό κοινό, ακόμα  και τις πιο απαιτητικές αγορές.

Η εταιρεία Δούρος έρχεται δυναμικά « να αγωνιστεί» με  ανταγωνιστικές τιμές αλλά ασυναγώνιστη  ποιότητα και γεύση. Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, τη δυνατότητα προβολής μέσα από αυτήν και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ http://www.pickpatras.gr/

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης

Το  profile – PICK 2016

http://www.plusmedia.gr/docs/profile_pick_2016/

Το youtube channel του PICK 2016:

http://www.youtube.com/user/PickPatras?feature=watch

Το επίσημο site του PICK 2016

http://www.pickpatras.gr/

Η επίσημη σελίδα στο facebook του PICK 2016

www.facebook.com/pages/PICKPATRAS/225695184137545?fref=ts

Start typing and press Enter to search