Πλούσια δώρα για τους νικητές του 7ου PICK ΛΟΥΞ COLA

Πλούσια δώρα για τους νικητές του 7ου PICK ΛΟΥΞ COLA

 

Πλούσια θα είναι κι εφέτος τα δώρα για τους νικητές του 7ου Διεθνούς Σιρκουί Καρτ- PICK Λουξ COLA 2015 το οποίο θα διεξαχθεί στο κέντρο της Πάτρας, το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου.

Oι οδηγοί των καρτ που θα καταφέρουν να φθάσουν πρώτοι στη γραμμή τερματισμού, εκτός από τα κύπελλα που θα τους απονεμηθούν θα απολαύσουν και μοναδικά δώρα, τα οποία προσφέρουν τα καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών Παναγιωτακόπουλος (Ακρωτηρίου 58-Πάτρα και Αθηνών 15-Ρίο έναντι ALPHA BANK) και η τουριστική μονάδα Costa Navarino.

Συγκεκριμένα, στις κατηγορίες D Cup, ROTAX DD2 MAX- ROTAX DD2 MASTERS και SUPER, ο πρώτος νικητής θα παραλάβει μία τηλεόραση LG 43», ενώ ο δεύτερος των μεγάλων κατηγοριών θα απολαύσει ένα διήμερο εντελώς δωρεάν στο μοναδικό Costa Navarino. Τέλος, ο τρίτος νικητής εξασφαλίζει τη δωρεάν συμμετοχή του στο PICK 2016.

Όσον αφορά στους νικητές της κατηγορίας ROTAX MICRO MAX, ο πρώτος θα παραλάβει ένα στερεοφωνικό LG CN  4350, ο δεύτερος ένα στερεοφωνικό LG DM 1530, ο τρίτος νικητής ένα tablet estar beauty, ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα παραλάβουν από ένα approx  mouse.

Τέλος σε όλους τους οδηγούς θα μοιραστούν αναμνηστικά δώρα.

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, είναι η ΛΟΥΞ COLA, χορηγοί η EKO RACING και η MED FRIGO,  χορηγός εκκίνησης η ELITE, ενώ οι εταιρείες S/M Aνδρικόπουλος, ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε., οι ΜΥΛΟΙ ΑΧΑΪΑΣ  και η AVIS θα «φιγουράρουν» στις πίστες των αγώνων. Ακόμη, η ΝOVASPORTS είναι Official Broadcaster, ενώ η INTERAMERICAN που είναι υποστηρικτής της διοργάνωσης θα παραχωρήσει και ένα από τα ασθενοφόρα της για την κάλυψη των αναγκών των αγώνων.

Διοργανωτές  του 7ου P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA είναι η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) και ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών (ΑΟΠ), συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Πατρέων, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δ. Ελλάδος και Ιονίων Νήσων, ενώ τέλος αρωγοί αυτής της προσπάθειας είναι το Επιμελητήριο Αχαΐας και ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών (Ο.Λ.ΠΑ.).

*Οι ημερομηνίες και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του  Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (www.pickpatras.gr, ) και του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών (www.aop.gr).

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης www.pickpatras.gr,www.facebook.com/pages/PICKPATRAS/225695184137545?fref=ts

 

Εκ του Γραφείου Τύπου

Start typing and press Enter to search