Η Λουξ μέγας χορηγός του 8ου Διεθνούς Σιρκουί Καρτ Πάτρας (P.I.C.K.)

Το 8ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ Πάτρας (P.I.C.K.)στηρίζει η Λουξ, ως μέγας χορηγός, για άλλη μία χρονιά. Ως σταθερός χορηγός της κορυφαίας διοργάνωσης μηχανοκίνητου αθλητισμού από το ξεκίνημά της, η Λουξ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, δίνει και πάλι το “παρών” στον καταξιωμένο θεσμόP.I.C.K., που θα διεξαχθεί στις 24-25 Σεπτεμβρίου 2016, στην Πάτρα,στηρίζοντας έμπρακτα πρωτοβουλίες που προωθούν τον αθλητισμό και την τοπική ανάπτυξη.

Το αγαπημένο αναψυκτικό των Ελλήνων καταναλωτών, Loux Cola, δίνει το όνομά του στο 8ο P.I.C.K.,το οποίο και φέτος θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους λάτρεις του καρτ αλλά και τον τουρισμό, με πολλαπλασιαστικά οφέλη για την προώθηση του αγαπημένου αθλήματος, την ταύτιση της περιοχής με το μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς και την προβολή της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας, Αντιπρόεδρος της Λουξ  «είναι πραγματικά ελπιδοφόρο που το P.I.C.K. διοργανώνεται σταθερά, για 8η συνεχή χρονιά, κόντρα στο πρωτόγνωρα δυσοίωνο οικονομικό περιβάλλον. Άλλωστε, ο θεσμός των χορηγιών ξεκινά από τα βάθη της ιστορίας των Ελλήνων, υπενθυμίζοντάς μας πως η κοινωνική ευημερία και η ανάπτυξη θα επιτευχθούν μέσω της πολιτιστικής και αθλητικής προόδου».

Σε μία δύσκολη περίοδο, η Λουξ αποτελεί ένθερμο υποστηρικτή της διεθνούς διοργάνωσηςP.I.C.K.και κάθε προσπάθειας που θέτει στο επίκεντρο τη διάδοση του αθλητισμού και την ανάπτυξη της Αχαΐας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.pickpatras.gr/

Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος ΓραφείουΤύπου και Δημοσίων Σχέσεων

τηλ.: 6944562025, e-mail: [email protected],www.loux.gr

Start typing and press Enter to search