Η INTERAMERICAN υποστηρικτής του 8ου P.I.C.K.-ΛΟΥΞ COLA!

Η INTERAMERICAN υποστηρικτής του 8 ου P.I.C.K ΛΟΥΞ COLA!

Το ενδιαφέρον της INTERAMERICAN για το αυτοκίνητο υπερβαίνει την ασφαλιστική κάλυψη. Πέρα από την οδική ασφάλεια, για την οποία η εταιρεία έχει αναπτύξει πολυετές πρόγραμμα ενημέρωσης για την αντιμετώπιση των οδικών κινδύνων και τον περιορισμό των τροχαίων δυστυχημάτων, ενδιαφέρον υφίσταται και για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Έτσι, η INTERAMERICAN είναι υποστηρικτής του 8 ου P.I.C.K., του σιρκουί που οργανώνεται στο κέντρο της πόλης της Πάτρας, αποτελεί ετήσιο θεσμό και φέτος θα διεξαχθεί στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου.

Το P.I.C.K. οργανώνεται από το 2009 και αποτελεί την μοναδική αθλητική εκδήλωση για καρτ στο είδος της στην Ελλάδα. Οι φίλοι του αυτοκινήτου και του θεσμού που θα βρεθούν στην πόλη της Πάτρας θα απολαύσουν για ακόμη μια χρονιά τους συναρπαστικούς αγώνες, θα θαυμάσουν τις ικανότητες των αγωνιζομένων καθώς και πολλές επιδείξεις.

Η ενεργός παρουσία της INTERAMERICAN ως υποστηρικτής θα έχει εκπροσώπηση από το διοικητικό γραφείο Πατρών, από την επικεφαλής Χάρις Μανιατοπούλου και το δυναμικό των 20 συνεργατών και διοικητικών στελεχών που διαθέτει.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, τη δυνατότητα προβολής μέσα από αυτήν και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ http://www.pickpatras.gr/

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης

Το profile – PICK 2016

http://www.plusmedia.gr/docs/profile_pick_2016/

Το youtube channel του PICK 2016:

http://www.youtube.com/user/PickPatras?feature=watch

Το επίσημο site του PICK 2016

ΑΡΧΙΚΗ

Η επίσημη σελίδα στο facebook του PICK 2016

www.facebook.com/pages/PICKPATRAS/225695184137545?fref=ts

 

Start typing and press Enter to search