Η ακροβατική ομάδα ARREPIADO πιστή στο ραντεβού της!

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα…

To 8o P.I.C.K-ΛΟΥΞ  COLA έρχεται το διήμερο 24 – 25 Σεπτεμβρίου 2016 και οι εκπλήξεις που επιφυλάσσονται στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι πολλές!

Από την 8η χρονιά διεξαγωγής του μεγάλου αγώνα καρτ , δεν θα μπορούσε να λείψει η ομάδα ακροβατικών show Arrepiado που βρίσκεται ήδη στην Πάτρα!

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η πορτογαλική ομάδα, ο Ρικάρντο και η παρέα του είναι μέρος του θεσμού. Ο κόσμος που κατακλύζει κάθε χρόνο την Πλ. Γεωργίου στο κέντρο της Πάτρας, περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία τη στιγμή που οι Πορτογάλοι βιρτουόζοι των μηχανοκίνητων show θα δώσουν την παράστασή τους!

Η διοργανώτρια αρχή κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε να δώσουν το παρών οι Arrepiado, αλλά και οι σπουδαιότεροι πρωταγωνιστές στα μηχανοκίνητα αθλήματα με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή διασκέδαση του κοινού στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, προσφέροντας στο φιλοθεάμον πατρινό κοινό δυνατές συγκινήσεις.

Καινούρια show και επιδείξεις θα ανεβάσουν τον πήχη των επιδείξεων σε ακόμα  υψηλότερα επίπεδα .Υποσχόμενοι μοναδικές εκπλήξεις ανυπομονούμε να τους απολαύσουμε για άλλη μια χρονιά στο 8o P.I.C.K-ΛΟΥΞ  COLA.

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης

Το  profilePICK 2016

http://www.plusmedia.gr/docs/profile_pick_2016/

Το youtube channel του PICK 2016:

http://www.youtube.com/user/PickPatras?feature=watch

Το επίσημο site του PICK 2016

http://www.pickpatras.gr/

Η επίσημη σελίδα στο facebook του PICK 2016

www.facebook.com/pages/PICKPATRAS/225695184137545?fref=ts

Start typing and press Enter to search