Τι είναι το PICK;

Το Patras International Circuit for Kart (P.I.C.K.®) είναι ένα αυτοτελές αγωνιστικό εγχείρημα μηχανοκίνητου αθλητισμού, στην κατηγορία του «Kart» που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η παρθενική διεξαγωγή του έχει προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Σεπτεμβρίου 2009.

Κάθε πότε γίνεται;

Διοργανώνεται από το 2009 στην Πάτρα και αποτελεί πλέον έναν καθιερωμένο θεσμό πανελλήνιας εμβέλειας. Πραγματοποιείται το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου.

Τι κάνει το PICK ξεχωριστό;

Αυτό που διαφοροποιεί το P.I.C.K.από τα άλλα, κατά τόπους «κύπελα» και αγώνες πρωταθλήματος Καρτ, είναι η χάραξη της διαδρομής του, η οποία και αποτυπώνεταιεξολοκλήρου σε αστικό χώρο, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης των Πατρών. Η διαδρομή εξασφαλίζει μελετημένα σημεία για προσπεράσεις, στροφές και ευθείες, μεγιστοποιώντας και τη θεαματικότητα του αγώνα.

Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν;

Αθλητές που έχουν εμπειρία σε αγώνες  καρτ ή έχουν τρέξει στο P.I.C.K ή σε αγώνες πρωταθλήματος. Ψυχή του P.I.C.K. αλλά και µεγάλοι πρωταγωνιστές είναι οι οδηγοί των καρτ, οι αγωνιστικές οµάδες και τα στελέχη των αυτοκινητιστικών αρχών, που ξεπερνούν κάθε φορά τον εαυτό τους

Γιατί επιλέχθηκε η Πάτρα;

Η ιδέα και η επιλογή στηρίχτηκε πάνω στη λαµπρή παράδοση και αγάπη της περιοχής µας για τον µηχανοκίνητο αθλητισµό, αλλά και την µεγάλη οργανωτική εµπειρία που έχει αποκτηθεί µέσα από δεκάδες παγκόσµια και διεθνή πρωταθλήµατα, τουρνουά, εκδηλώσεις και γεγονότα κάθε µορφής.

pick-logo-gradient-CIRCLE

Start typing and press Enter to search