ΔΕΙΤΕ το αναλυτικό πρόγραμμα του 6ου Pick Λουξ Cola

Λίγες ώρες έχουν απομείνει πλέον για την έναρξη του Διεθνούς Σιρκουί Καρτ (6ο PICKΛουξ COLA) , το οποίο για έκτη συνεχόμενη χρονιά θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα. Από το πρωί του Σαββάτου μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής οι κεντρικοί δρόμοι της Αχαϊκής πρωτεύουσας θα πλημμυρίσουν με καρτ με τους συμμετέχοντες να υπόσχονται συγκινήσεις… υψηλών ταχυτήτων, όχι μόνο στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και σε όσους βρεθούν στο κέντρο της πόλης, παρακολουθώντας τις παράλληλες δράσεις.

Στη φετινή διοργάνωση θα λάβουν μέρος συνολικά 69 οδηγοί ενώ οι φετινές κατηγορίες που θα αγωνιστούν είναι οι MINI 60CC, DCUP, ROTAXSENIORMAX,  ROTAXDD2 MAX και SUPER

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ…

Από το μεσημέρι της Παρασκευής καταφθάνουν στην Πάτρα οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στους αγώνες ενώ από το πρωί του Σαββάτου η δράση ξεκινά. Οι κεντρικοί δρόμοι της Πάτρας έχουν μεταμορφωθεί ήδη σε μια απέραντη πίστα καρτ με τους ανθρώπους της οργανωτικής επιτροπής να εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να διευθετήσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια για την επιτυχή έκβαση της διοργάνωσης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το διήμερο που ξεκινά υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις. Αναλυτικά, το πρόγραμμα του 6ου PICKΛουξ COLA έχει ως εξής:

 

programa-pick

Start typing and press Enter to search