«Δαγκωτό» 7ο PICK ΛΟΥΞ COLA

«Δαγκωτό» 7ο PICK ΛΟΥΞ COLA

Tη δική τους σημαντική συμβολή στο 7ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ/P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA που θα διεξαχθεί στην Πάτρα το διήμερο 3 και 4 Οκτωβρίου 2015 έχουν αρκετές επιχειρήσεις, οι οποίες αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης, τη στηρίζουν εμπράκτως, προβάλλοντας ταυτόχρονα μέσα απ’ αυτήν και το επιχειρηματικό τους προφίλ.

Εκτός από το μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης, τη ΛΟΥΞ COLA που σταθερά στηρίζει το Διεθνές Σιρκουί Καρτ, χορηγοί είναι ακόμη, η EKO RACING που είναι συνυφασμένη με τη Formula κι άλλα αθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς και η πατρινή επιχείρηση MED FRIGO. Την ίδια ώρα, χορηγός εκκίνησης στο φετινό P.I.C.K. θα είναι επίσης, η πατρινή χαρτοβιομηχανία ELITE, ενώ οι εταιρείες S/M ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε.,  ΜΥΛΟΙ ΑΧΑΪΑΣ και η AVIS θα «φιγουράρουν» στις πίστες των αγώνων.

Οι αγώνες του 7ου P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA θα μεταδοθούν από τα κανάλια ΝOVA SPORTS που είναι official Broadcaster. Η NOVΑ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά βάζει την «σφραγίδα» της και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό μεταφέροντας σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, όλα όσα θα διαδραματιστούν στο κέντρο της Πάτρας. Η εταιρία INTERAMERICAN θα είναι υποστηρικτής της φετινής διοργάνωσης και μάλιστα θα παραχωρήσει και ένα από τα ασθενοφόρα της για την κάλυψη των αναγκών των αγώνων.

Διοργανωτές  του 7ο P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA είναι η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) και ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών (ΑΟΠ), συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Πατρέων, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δ. Ελλάδος και Ιονίων Νήσων, ενώ τέλος αρωγοί αυτής της προσπάθειας είναι το Επιμελητήριο Αχαΐας και ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών (Ο.Λ.ΠΑ.).

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης www.pickpatras.gr,www.facebook.com/pages/PICKPATRAS/225695184137545?fref=ts

 

Εκ του γραφείου τύπου

Start typing and press Enter to search