«Χτυπάνε κόκκινο» οι δηλώσεις συμμετοχής στο 6ο Pick

Ξεπερνούν κάθε προσδοκία οι δηλωσεις συμμετοχής για το 6ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ, PICK Πάτρας, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2014.

Οι συμμετοχές έχουν ξεκινησει και ήδη τα «πρωτα μηνύματα» έχουν σκορπίσει χαμόγελα στην Οργανωτική επιτροπή, η οποία διαπιστώνει καθημερινά οτι κορυφαίοι οδηγοί απο την Ελλαδα αλλα και ολόκληρο τον κόσμο θα βρεθούν στην Πατρα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου για να λάβουν μέρους σε μια απο τις μεγαλυτερες διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μάλιστα, οι διοργανωτές έρχονται και σε επαφή με οδηγούς οι οποίοι έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή τους στο 6ο PICK προκειμένου να τους ενημερώσουν αναλυτικά τόσο για τις κατηγορίες όσο και για ολες τις δράσεις, αγωνιστικες και μη, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην φετινή διοργάνωση.

Είναι χαρακτηριστικό επίσης, ότι κάποιες κατηγορίες έχουν ήδη «χτυπήσει κοκκινο» απο τις δηλώσεις συμμετοχών για αυτο καλό θα είναι οι ενδιαφερόμενοι να σπεύσουν να υποβάλουν την αίτηση τους προκειμένου να «κλειδώσουν» τη θέση τους στο 6ο PICK Πάτρας.

Δεν θα πρεπει άλλωστε να ξεχνά κανεις ότι η ΟΜΑΕ/ΕΠΑ αποφάσισε να προκηρύξει και 6η κατηγορία στο PICK και συγκεκριμένα τη SENIOR, έπειτα από το έντονο ενδιαφέρον που υπήρξε από πολλούς αγωνιζόμενους.

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι οδηγοί επιθυμούν να πάρουν μέρος στη διοργάνωση, η οποία είναι από τις μεγαλύτερες του μηχανοκίνητου αθλητισμού μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 09/09/2014 (22.00).

Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: SENIOR, ΜΙΝΙ 60cc – CSAI, D CUP, ROTAX SENIOR MAX,ROTAX DD2 MAX – ROTAX DD2 MASTERS – RM1, SUPER, ενώ για την κατηγορία ΜΙΝΙ το παράβολο συμμετοχής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Οι ημερομηνίες και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (www.pickpatras.gr, ) και του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών (www.aop.gr).

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης www.pickpatras.gr, www.facebook.com/pages/PICKPATRAS/225695184137545?fref=ts

Start typing and press Enter to search