ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ PICK 2015

ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ PICK 2015
0
Σε κόντρα των καιρών το 7ο Διεθνές Σιρκουί Πάτρας/P.I.C.K. Λουξ COLA «γκαζώνει» και είναι έτοιμο να χαρίσει για ακόμη μία χρονιά ένα μοναδικό υπερθέαμα σε όλους όσοι βρεθούν στο κέντρο της Πάτρας το διήμερο 3 και 4 Οκτωβρίου 2015.

Η πόλη μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη αυτή διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο οποίος πλέον είναι συνώνυμος της Πάτρας, αφού η «καρδιά» των καρτ θα «χτυπά» στο ιστορικό κέντρο προσφέροντας συναρπαστικές στιγμές.

H Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε.) με την εμπειρία των στελεχών της δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο κομμάτι των μέτρων ασφαλείας, τόσο για τους αγωνιζόμενους, όσο και για τους θεατές.

Ο τεχνικός και ο γενικός κανονισμός έχουν αναρτηθεί ήδη στην επίσημη ιστοσελίδα της OMAE (www.omae-epa.gr ) της διοργάνωσης του PICK (www.pickpatras.gr), απ’ όπου όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες.

Όσοι οδηγοί επιθυμούν να πάρουν μέρος στη διοργάνωση, η οποία είναι από τις μεγαλύτερες του μηχανοκίνητου Αθλητισμού μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή από την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 και μέχρι την Παρασκευή στις 25 Σεπτεμβρίου 2015.

Κι εφέτος η Οργανωτική Επιτροπή του 7ου Διεθνούς Σιρκουί Καρτ (Patras International Circuit for Kart – P.I.C.K.) αποφάσισε το κόστος της συμμετοχής στους αγώνες να έχει μεγαλύτερη έκπτωση από κάθε άλλη χρονιά σε όσους υποβάλουν αίτηση μέχρι και την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κατηγορία ΜΙΝΙ το παράβολο συμμετοχής θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: ΜΙΝΙ 60cc – CSAI, ROTAX MICRO MAX, D CUP, ROTAX SENIOR MAX, ROTAX DD2 MAX – ROTAX DD2 MASTERS – RM1, SUPER.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ημερομηνίες και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στο site της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜ.Α.Ε.) (www.omae-epa.gr) και στο site PICK (www.pickpatras.gr ) .

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης www.pickpatras.gr,

www.facebook.com/pages/PICKPATRAS/225695184137545?fref=ts

 

Start typing and press Enter to search