Η ΕΡΤ Official Broadcaster και Χορηγός Επικοινωνίας του 10ο Pick Λουξ Cola plus’n light

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ετοιμασίες για το «10o PICK ΛΟΥΞ COLA plus’n light» το οποίο θα διεξαχθεί για 10η χρονιά στην Πάτρα, αποτελώντας, πλέον διαχρονικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο θεσμό για την ευρύτερη περιοχή, αλλά και για τη χώρα σε ό,τι αφορά τη μαζικότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

Η φετινή διοργάνωση θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από τα κανάλια της ΕΡΤ, μέσω των οποίων εικόνα και ήχος από την φανταστική ατμόσφαιρα που θα επικρατεί το διήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα, θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο, μεγιστοποιώντας την προβολή όχι μόνο της διοργάνωσης αλλά και της πόλης και βεβαίως της δυνατότητάς της όχι μόνο να φιλοξενεί αλλά και να δημιουργεί μεγάλα γεγονότα.

Η προβολή από την ΕΡΤ θα περιλαμβάνει ειδικές θεματικές ενότητες, συνεντεύξεις και παρουσιάσεις οδηγών, πληρωμάτων και οχημάτων που θα μυήσουν τους τηλεθεατές στον μαγικό κόσμο της ταχύτητας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με κέντρο αναφοράς την Πάτρα.

Παράλληλα, η ΕΡΤ θα είναι και χορηγός επικοινωνίας του «10o PICK ΛΟΥΞ COLA plus’n light», στηρίζοντας έτσι έμπρακτα το event και προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο την διοργάνωση. Η στήριξη από πλευράς ΕΡΤ φανερώνει την απήχηση που έχει, πλέον, το «10o PICK ΛΟΥΞ COLA plus’n light» σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο, ενώ ανεβάζει κι άλλο τον πήχη και σε ό,τι αφορά την αγωνιστική πλευρά, με περισσότερες καινοτομίες στη μετάδοση των αγώνων.

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης
Το επίσημο site του PICK

ΑΡΧΙΚΗ


Η επίσημη σελίδα στο facebook του PICK
https://www.facebook.com/pages/PICK-PATRAS/225695184137545?fref=ts
Το youtube channel του PICK:
http://www.youtube.com/user/PickPatras?feature=watch

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Start typing and press Enter to search