8ο P.I.C.K.-ΛΟΥΞ COLΑ: Δωροθέτης τα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών Παναγιωτακόπουλος

Τα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, μέλος της αλυσίδας ηλεκτρικών WELCOME STORES δωροθέτης στο 8ο P.I.C.K.-ΛΟΥΞ COLA.

Όπως και στο περσινό σιρκουί έτσι και φέτος το κορυφαίο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Παναγιωτακόπουλος θα επιβραβεύσει τους νικητές όλων των αγωνιστικών κατηγοριών του 8ου P.I.C.K.-ΛΟΥΞ COLA, με δώρα από την SAMSUNG.

Με την πολυετή εμπειρία που διαθέτει η Πατρινή επιχείρηση στο χώρο των ηλεκτρικών ειδών, θα χαρίσει για ακόμα μία σεζόν δώρα μεγάλης χρηματικής αξίας στους κορυφαίους των αγώνων.

Οι νικητές του P.I.C.K. θα κερδίσουν ανάλογα με την κάθε ηλικιακή κατηγορία σημαντικές και χρήσιμες ηλεκτρικές συσκευές όπως τηλεοράσεις 32 ιντσών, ηχεία υπολογιστή, tablet, micro stereo, καθώς και πολλά αναμνηστικά για τους «μικρούς» οδηγούς του 8ου P.I.C.K.-ΛΟΥΞ COLA.

Τα καταστήματα των ηλεκτρικών ειδών Παναγιωτακόπουλος έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων στην αγορά ηλεκτρονικών ειδών με την επιχείρηση να έχει στο ενεργητικό της, ένα κατάστημα στην Πάτρα στην οδό Ακρωτηρίου 58 και ένα στο Ρίο στην οδό Αθηνών 15.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, τη δυνατότητα προβολής μέσα από αυτήν και τυχόν αλλαγές θα ανακοινώνονται στον πίνακα του Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ http://www.pickpatras.gr/

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης

Το  profile – PICK 2016

http://www.plusmedia.gr/docs/profile_pick_2016/

Το youtube channel του PICK 2016:

http://www.youtube.com/user/PickPatras?feature=watch

Το επίσημο site του PICK 2016

http://www.pickpatras.gr/

 Η επίσημη σελίδα στο facebook του PICK 2016

www.facebook.com/pages/PICKPATRAS/225695184137545?fref=ts

unnamed-1

Start typing and press Enter to search