13ο PICK ΠΑΤΡΑΣ: Πιστοί στο ραντεβού μας για ακόμα μια χρονιά- Οι συμμετοχές άνοιξαν!

Το Διεθνές Σιρκουί Πάτρας, ένας θεσμός που κλείνει φέτος 13 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας ως ένα από τα κορυφαία γεγονότα στο είδος του στη Ελλάδα και το εξωτερικό, μετράει αντίστροφα το χρόνο μέχρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου οπότε και το κέντρο της Πάτρας θα μετατραπεί ξανά σε πίστα φιλοξενίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

Φέτος και με βάση τις μέχρι στιγμής ισχύουσες διατάξεις για την προστασία από τον covid-19, το PICK PATRAS θα διεξαχθεί το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου, ενώ κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των αγώνων θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και υγειονομικού περιεχομένου για τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση και όλους τους εμπλεκόμενους, όπως αυτά ορίζονται από τους αρμόδιους φορείς. 

Όπως τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος το PICK έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Το φετινό PICK PATRAS θα αναμεταδοθεί όπως πάντα τηλεοπτικά και μέσω live streaming.

Οι δηλώσεις συμμετοχής

Όσοι οδηγοί επιθυμούν να πάρουν μέρος στο 13ο Διεθνές Σιρκουί Πάτρας, την κορυφαία γιορτή του μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην περιοχή και στην χώρα, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από 7 Μαΐου μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

Και φέτος η διοργάνωση προκηρύσσει 5 κατηγορίες! Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: 60 MINI – 60 MINI B – JUNIOR – SENIOR – ROTAX DD2 MAX – KZ2-KZ3

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κατηγορία ΜΙΝΙ το παράβολο συμμετοχής θα είναι ΔΩΡΕΑΝ όπως και πέρυσι.

Ο τεχνικός και ο συμπληρωματικός  κανονισμός έχουν αναρτηθεί ήδη στις επίσημες ιστοσελίδες της διοργάνωσης (www.pickpatras.gr), του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών (www.aop.gr) και της Ομοσπονδίας Μηχανοκινήτου Αθλητισμού Ελλάδος, (http://www.omae-epa.gr/). Μέσα από τις σελίδες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης και τους όρους συμμετοχής.

Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 (00:00), ενώ όσοι οδηγοί υποβάλουν αίτηση μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2021 θα έχουν έκπτωση 30%.

Start typing and press Enter to search