12ο PICK ΠΑΤΡΑΣ: Ο θεσμός προσαρμόζεται και «πατάει γκάζι»- Οι συμμετοχές άνοιξαν!

Το Διεθνές Σιρκουί Πάτρας, ένας θεσμός που κλείνει  φέτος  12 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας ως ένα από τα κορυφαία γεγονότα στο είδος του στη Ελλάδα και το εξωτερικό, μετράει αντίστροφα το χρόνο μέχρι τα τέλη του Σεπτεμβρίου  οπότε και το κέντρο της Πάτρας θα μετατραπεί ξανά σε πίστα φιλοξενίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Φέτος και με βάση τις μέχρι στιγμής ισχύουσες διατάξεις για την προστασία από τον covid-19, το PICK PATRAS θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, ενώ  κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των αγώνων θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και  υγειονομικού περιεχομένου για τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση.

Το φετινό PICK PATRAS θα αναμεταδοθεί τηλεοπτικά και μέσω live streaming  και οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, καταφέρνοντας έτσι να κρατήσουμε για άλλη μια φορά και παρά τις δυσμενείς συνθήκες τη διοργάνωση στο ύψος που της αξίζει και να στείλουμε αισιόδοξη  εικόνα από την Πάτρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τόσο ο διοργανωτικός φορέας του PICK όσο και οι φορείς που στηρίζουν τη διοργάνωση κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην υπάρξει  διακοπή σε έναν θεσμό που έχει ταυτιστεί με την Πάτρα και συμβάλλει στο αναπτυξιακό της αφήγημα, καθώς η πόλη έχει ανάγκη μεγάλες διοργανώσεις που μεταφράζονται όχι μόνο σε αθλητικά και ψυχαγωγικά αλλά και σε οικονομικά μεγέθη.

Καλούμαστε να αποδείξουμε ότι η Πάτρα και θέλει και μπορεί να προστατέψει τους θεσμούς της υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Οι δηλώσεις συμμετοχής

Όσοι οδηγοί επιθυμούν να πάρουν μέρος στο 12ο Διεθνές Σιρκουί Πάτρας, την κορυφαία γιορτή του μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην περιοχή και στην χώρα, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου.

Και φέτος η διοργάνωση προκηρύσσει 5 κατηγορίες! Στους αγώνες γίνονται δεκτά καρτ των παρακάτω κατηγοριών: 60 MINI – 60 MINI B – JUNIOR – SENIOR – ROTAX DD2 MAX – KZ2-KZ3

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κατηγορία ΜΙΝΙ το παράβολο συμμετοχής θα είναι ΔΩΡΕΑΝ όπως και πέρυσι.

Ο τεχνικός και ο συμπληρωματικός  κανονισμός έχουν αναρτηθεί ήδη στις επίσημες ιστοσελίδες της διοργάνωσης (www.pickpatras.gr), του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών (www.aop.gr) και της Ομοσπονδίας Μηχανοκινήτου Αθλητισμού Ελλάδος, (http://www.omae-epa.gr/). Μέσα από τις σελίδες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης και τους όρους συμμετοχής.

Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 (00:00), ενώ όσοι οδηγοί υποβάλουν αίτηση μέχρι και τις 28 Αυγούστου θα έχουν έκπτωση 30%.

Start typing and press Enter to search