Το PICK Patras στην Έκθεση Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση Anytime 2019»

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση σε Έκθεση Αυτοκινήτου θα πραγματοποιήσει το PICK Patras, καθώς θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο στην «Αυτοκίνηση Anytime 2019» η οποία θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, από 9 έως 17 Νοεμβρίου.

Το περίπτερο του Pick Patras θα φιλοξενήσει ένα από τα Legend Car από τη συλλογή μονοθέσιων της ομάδας Funny Flatters που για πρώτη φορά φέτος συμμετείχε στο Pick Patras ξεσηκώνοντας και ενθουσιάζοντας, κερδίζοντας το χειροκρότημα των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού που κατέκλεισαν το κέντρο της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

Με τη συμμετοχή του, το Pick Patras, στην μεγαλύτερη έκθεση Αυτοκινήτου στην χώρα, θα έχει την ευκαιρία να προβάλλει το θεσμό, τους οδηγούς, τους χορηγούς αλλά και τους συνδιοργανωτές που συνέβαλλαν στο να πραγματοποιηθούν οι αγώνες του.

Επίσης, επισκέπτες του περιπτέρου του Pick Patras, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να ζήσουν, όλα όσα συμβαίνουν, κάθε χρόνο, στο διήμερο της μηχανοκίνητης διοργάνωσης στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας, μέσω οθόνης που θα υπάρχει στο χώρο η οποία θα προβάλει βίντεο με highlights.

Η «Αυτοκίνηση Anytime 2019» είναι η μεγαλύτερη Έκθεση Αυτοκινήτου που πραγματοποιείται στην χώρα μας, ενώ όπως υπόσχονται οι διοργανωτές φέτος θα  είναι αναβαθμισμένη σε όλα τα επίπεδα.

Πρόκειται για την έκθεση που αποτελεί την ισχυρότερη και πλέον εξειδικευμένη στον χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα με διεθνή πρότυπα. Στην «Αυτοκίνηση Anytime 2019» αναμένεται να παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις από τον τομέα της μηχανοκίνητης σε παγκόσμιο επίπεδο, προσφέροντας σε όλους τους επισκέπτες πλήρη ενημέρωση σχετικά με την αγορά του αυτοκινήτου.

Παράλληλα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, συμμετέχει το aftermarket, όπου θα παρουσιαστούν νέα προϊόντα και εξελίξεις.

Επίσης οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν και δωρεάν test drive στους χώρους του πρώην αεροδρομίου.

 

Start typing and press Enter to search