Τα Dirt Games στην ασφάλτινη πίστα του PICK EKO racing 100

Στο πλευρό του μηχανοκίνητου αθλητισμού που προσφέρει ξεχωριστές συγκινήσεις βρίσκεται για άλλη μια φορά η ΕΚΟ, ως μέγας χορηγός του PICK EKO racing 100, που διοργανώνεται το προσεχές Σαββατοκύριακο (14-15/09) στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας.

Στις  παράλληλες δράσεις του διημέρου, θα δώσουν το παρόν κορυφαίοι οδηγοί όπου αναμένεται να διατηρήσουν στα ύψη την αδρεναλίνη. Στα events συγκαταλέγονται τα Dirt Games (χωμάτινα καρτ) που με τις ικανότητες των συγκεκριμένων μηχανοκίνητων και των οδηγών τους, θα… τρέξουν στην ασφάλτινη πίστα.

Όσοι τυχεροί βρεθούν το 2ημερο στην Πάτρα εκτός από το πλούσιο αγωνιστικό θέαμα, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το EKO Racing Dual, το μοναδικό διθέσιο Crosscar στην Ελλάδα, αλλά και το LaBase RX01 του κυπελλούχου του 2017 & 2018 των EKO Racing Dirt Games, Γιώργου Ζυμαρίδη.

Έχει ιδιαίτερη αξία να σημειώσουμε ότι οι αγώνες Crosscar αποτελούν διεθνώς το σκαλοπάτι για την περαιτέρω εξέλιξη των οδηγών kart όλων των κατηγοριών και ειδικά των νέων, οι οποίοι από φέτος έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην κατηγορία Crosscar Junior των EKO Racing Dirt Games από την ηλικία των 15 ετών.

To μεγάλο δώρο του 11ου PICK PATRAS EKO racing 100

Ένα μεγάλο δώρο περιμένει τον νικητή της κατηγορίας Senior, του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος kart, στο PICK Πάτρας.  Η EKO Greece, ως μεγάλος χορηγός θα προσφέρει στον νικητή της κατηγορίας Senior τη δυνατότητα να αγωνιστεί στον αγώνα Rallycross των EKO Racing Dirt Games στο Μαρκόπουλο στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου.

Ο νικητής θα αγωνιστεί στην κατηγορία των 600 κ.εκ. με όλα τα έξοδα πληρωμένα, ενώ για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και εξοικείωση του με το Crosscar, θα έχει τη δυνατότητα μιας ημέρας δοκιμών στο EKO Racing ΔΙΑΔΡΟΜΙΟ.

EKO RACING DIRT GAMES

Τα Dirt Games αποτελούν μια νέα μορφή αγώνων, προκηρυγμένη από την ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος), που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά το 2017. Στους αγώνες αυτούς δικαίωμα συμμετοχής έχουν Kart cross (600 κ.εκ., 750 κ.εκ. &Οpen), οχήματα SSV, αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών και ιστορικά.

 

 

Start typing and press Enter to search