Ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στο 13ο PICK ΛΟΥΞ COLA Plus ‘n Light-Ο αγώνας μόλις άρχισε στην καρδιά της Πάτρας

Το Διεθνές Σιρκουί Πάτρας, ένας θεσμός που φέτος κλείνει  13 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας ως ένα από τα κορυφαία γεγονότα στο είδος του στη Ελλάδα και το εξωτερικό, είναι έτοιμο να πατήσει …γκάζι και αυτόν τον Σεπτέμβριο.

Μπορεί το 13ο PICK ΛΟΥΞ COLA Plus ‘n Light να ξεκινά σήμερα 18 Σεπτεμβρίου, αλλά οι πυρετώδεις προετοιμασίες ξεκίνησαν από την Παρασκευή στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας όπου και φέτος έχει μετατραπεί σε πίστα φιλοξενίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Και αυτή την σεζόν το ενδιαφέρον  για συμμετοχή είναι αυξημένο από τους οδηγούς αποδεικνύοντας  πως το επίπεδο των αγώνων παραμένει σε υψηλό επίπεδο παρά τις δυσκολίες μετά την πανδημία.

Να σημειωθεί πως το 13ο PICK ΛΟΥΞ COLA Plus ‘n Light είναι υπό την αιγίδα της ΓΓΑ και του ΕΟΤ.

Μεγάλος χορηγός του αγώνα είναι  η ΛΟΥΞ COLA Plus ‘n Light και χορηγοί η ΕΚΟ και η SUPER FAST FERRIES.

Επίσης χορηγός εκκίνησης τα S/M ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ και χορηγός πίστας η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ.

Το 13ο PICK ΛΟΥΞ COLA Plus ‘n Light, διεξάγεται με βάση τις τρέχουσες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη διεξαγωγή αγωνιστικών δραστηριοτήτων, καθώς και με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε.), το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας. Όπως προβλέπεται από τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που ισχύουν αυτή τη στιγμή.

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης

Το επίσημο site του PICK

Η επίσημη σελίδα στο facebook του PICK https://www.facebook.com/pages/PICK-PATRAS/225695184137545?fref=ts

Start typing and press Enter to search