Η FALKEN Χορηγός Πίστας 1 στο 11ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ Πάτρας

Το 11ο PICK EKO Racing 100 έρχεται τον Σεπτέμβριο στην Πάτρα έχοντας στο πλευρό του, για τρίτη συνεχή χρονιά ως Χορηγό Πίστας 1, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ελαστικών παγκοσμίως και μέλος του Ιαπωνικού κολοσσού SUMITOMO RUBBER INDUSTRIES, την FALKEN Tyres. 

 

Η FALKEN Tyres στηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε όλες του τις εκφάνσεις, είναι δίπλα σε νέες πρωτοβουλίες και ενισχύει τις πρωτοπόρες δράσεις.

 

Η γνωστή εταιρεία με τα Ιαπωνικά ελαστικά υψηλών επιδόσεων απολαμβάνει την δράση και την αδρεναλίνη και έτσι βρίσκεται κοντά στο Διεθνές Σιρκουί Αγώνων Καρτ στην Πάτρα, στους δεξιοτέχνες οδηγούς, αλλά και τους λάτρεις του καρτ που θα βρεθούν στην Αχαϊκή πρωτεύουσα στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2019  για να θαυμάσουν τις υψηλές ταχύτητες και τα μεγάλα ονόματα των συμμετεχόντων.

 

Η FALKEN προβάλλει με κάθε ευκαιρία τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και γίνεται σημαντικός αρωγός στην ανάπτυξη του. Αναδεικνύει την όλο και αυξανόμενη απήχηση του αθλήματος των καρτ και υπογραμμίζει την μεγάλη γιορτή της Πάτρας.

*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία επισκεφθείτε τις επίσημη ιστοσελίδα της στο: https://www.falkentyre.com/en

Start typing and press Enter to search