Η ΕΚΟ Μεγάλος Χορηγός στο 11ο P.I.C.K. της Πάτρας

Το 11o PICK συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κοινού, που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Η ΕΚΟ, είναι και φέτος δίπλα στο Διεθνές Σιρκουί Αγώνων Καρτ στην Πάτρα και μάλιστα ως Μεγάλος Χορηγός των αγώνων.

Το περίπτερο της ΕΚΟ στην πλατεία Γεωργίου αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες. Από το Σάββατο πρώτη μέρα της διοργάνωσης συρρέουν κατά δεκάδες όπου εκεί τους υποδέχονται τα εντυπωσιακά EKO Girls τα οποία πλέον αποτελούν μέρος του θεσμού του PICK, και κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην πλατεία.

 

To μεγάλο δώρο του 11ου PICK PATRAS EKO racing 100

Ένα μεγάλο δώρο περιμένει τον νικητή της κατηγορίας Senior, του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος kart, στο PICK Πάτρας που θα διεξαχθεί στις 14-15 Σεπτεμβρίου 2019. Η EKO Greece, ως μεγάλος χορηγός του 11ου PICK PATRAS EKO Racing 100 και των EKO Racing Dirt Games, θα προσφέρει στον νικητή της κατηγορίας Senior τη δυνατότητα να αγωνιστεί στον αγώνα Rallycross των EKO Racing Dirt Games στο Μαρκόπουλο στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου.

Ο νικητής θα αγωνιστεί στην κατηγορία των 600 κ.εκ. με όλα τα έξοδα πληρωμένα, ενώ για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και εξοικείωση του με το Crosscar, θα έχει τη δυνατότητα μιας ημέρας δοκιμών στο EKO Racing ΔΙΑΔΡΟΜΙΟ.

 

Start typing and press Enter to search