Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού θέτει υπό την αιγίδα του και το 11ο PICK

Υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού τίθεται και η φετινή διοργάνωση του PATRAS INTERNATIONAL CIRCUIT for KARΤ.

Με την εvεργό στήριξη της, η Ελληνική Πολιτεία αναγνωρίζει και ενισχύει εμπράκτως έναν πετυχημένο θεσμό με πολλαπλά αναπτυξιακά οφέλη, ο οποίος μάλιστα συμπληρώνει φέτος έντεκα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας ως το μεγαλύτερο και μαζικότερο γεγονός στο είδος του στη χώρα.

Παράλληλα, υποδηλώνει τη συνεχώς διευρυνόμενη απήχηση του PICK Patras, σε συνδυασμό με τις αναπτυξιακές προοπτικές που ανοίγει για την αχαϊκή πρωτεύουσα και την ευρύτερη περιοχή της, αλλά κατ’ επέκταση και για τη χώρα μας.

Είναι προφανές ότι με τη στήριξη της Πολιτείας ανεβαίνει επιπλέον ο πήχης και από αγωνιστικής πλευράς, καθώς αναμένονται ακόμη περισσότερες και σπουδαιότερες συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ επιβραβεύονται και οι προσπάθειες όλων των συμμετεχόντων, οι οποίοι αποκτούν περισσότερα κίνητρα για σπουδαίες επιδόσεις στο πλαίσιο του υγιούς ανταγωνισμού.

 

Start typing and press Enter to search