Τα Legend Cars επιστρέφουν στις ελληνικές πίστες

Η U.S. Legend Cars Greece ανακοίνωσε πως με αφορμή την επανέναρξη της δράσης, αρχικά με προπονήσεις αθλητών, τα Legend Cars θα επιστρέψουν στις ελληνικές πίστες.

Μετά από αποχή πολλών εβδομάδων λόγο της πανδημίας που έχει πλήξει παγκοσμίως τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι, από τη Δευτέρα 25 Μαΐου θα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους στις ελληνικές πίστες τα LEGEND CARS. Η αρχή θα γίνει με  προπονήσεις αθλητών οι οποίοι θα τηρούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας που έχει εξαγγείλει η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Με την επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την στήριξη, τις δύο αγωνιστικές ομάδες LEGEND CARS στην Ελλάδα, Fortune Motorsport και Fanny Flutters Racing Team, που έχουν στην κατοχή τους 9 U.S. LEGEND CARS, καθώς και άλλες ομάδες όπως και ιδιώτες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τους αμερικανικούς θρύλους. Ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των Βαλκανίων θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε δίπλα τους σε ότι χρειαστούν σχετικά με την τεχνική υποστήριξη αλλά και διάθεση ανταλλακτικών.

Για το τρέχον αγωνιστικό έτος, τα U.S. LEGEND CARS έχουν ενταχθεί στους θεσμούς DIRT GAMES & H.T.T.C. ενώ έχει δημιουργηθεί και ειδική κατηγορία με ξεχωριστό έπαθλο για τους οδηγούς που θα συμμετάσχουν σε αυτούς.

Στόχος μας για το 2020 είναι να ενταχθούμε και στο παγκόσμιο INEX (global point system) όπου οι αγώνες θα προσμετρούν στον παγκόσμιο πίνακα βαθμολόγησης ανεξαρτήτως αν οι αθλητές τρέχουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Μία τέτοια κίνηση θα δημιουργήσει μεγαλύτερο ανταγωνισμό και θα προσελκύσει οδηγούς του εξωτερικού που θα δείξουν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν σε αγώνες στην Ελλάδα.

Start typing and press Enter to search