Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρων αρωγός στο 11ο PICK PATRAS

Βρισκόμαστε λίγες μόνον μέρες πριν την διοργάνωση του 11ου Pick Patras.  Ενός μοναδικού μηχανοκίνητου υπερθεάματος στο κέντρο της Πάτρας που έχει πλέον γίνει θεσμός και έχει αγκαλιαστεί από τους Πατρινούς αλλά και χιλιάδες επισκέπτες.

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών για μια ακόμη φορά είναι Αρωγός σ’ αυτήν την εκδήλωση. Το «στρατηγείο» της διοργάνωσης στήνεται στα γραφεία του Συλλόγου στην Πλ. Γεωργίου.

Στην συνέντευξη τύπου των διοργανωτών την Τρίτη 3/9 σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος απεύθυνε κάλεσμα προς τους επισκέπτες της διοργάνωσης να γνωρίσουν την πλούσια, δυναμική, ποιοτική, συμφέρουσα  και σύγχρονη αγορά της Πάτρας. Ειδικά για τις ημέρες της διοργάνωσης (Παρασκευή 13/9 και Σάββατο 14/9) τα Πατρινά καταστήματα θα προσελκύσουν τους επισκέπτες με μοναδικές προσφορές και δώρα εκπλήξεις.  Στο φυλλάδιο – πρόγραμμα της διοργάνωσης θα υπάρχει ανάλογη καταχώρηση του Συλλόγου με το σύνθημα «Τρέξε Πάτρα και βγες κερδισμένος».

Καλούμε τους συναδέλφους μας να στηρίξουν με «γενναίες» προσφορές  έμπρακτα τον πρωτοποριακό θεσμό που προβάλει την πόλη, συμβάλει στην εξωστρέφεια, αυξάνει την επισκεψιμότητά της και στηρίζει την τοπική οικονομία.

Start typing and press Enter to search