Μεγάλος Χορηγός του 10ου Διεθνούς Σιρκουί Καρτ Πάτρας (P.I.C.K.) η Λουξ cola plus ‘n light

Η Λουξ Cola plus ‘n light θα αποτελέσει για ακόμη μια χρονιά τον μεγάλο χορηγό της 10ης διοργάνωσης του Διεθνούς Σιρκουί Καρτ Πάτρας (P.I.C.K.), της ετήσιας γιορτής του μηχανοκίνητου Αθλητισμού, με παράλληλες δράσεις και κορυφαίους οδηγούς. Η φετινή αθλητική διοργάνωση PICK θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, στην καρδιά της Πάτρας, στις 29-30 Σεπτεμβρίου 2018, με χιλιάδες επισκέπτες και εντυπωσιακό αγωνιστικό θέαμα.

Με τη συμπλήρωση των 10 χρόνων PICK Patras, η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, θα πλαισιώσει την ξεχωριστή «επετειακή» διοργάνωση, στηρίζοντας τους δεξιοτέχνες οδηγούς, αλλά και τους λάτρεις του καρτ που θα θαυμάσουν τις υψηλές ταχύτητες και τα μεγάλα ονόματα των συμμετεχόντων. Η επιτυχία του 10ου PICK Λουξ Cola plus ‘n light, προβλέπεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενη χρονιά, αναδεικνύοντας την πατρινή «ζωντάνια» και τη συνεχώς αυξανόμενη απήχηση του αγαπημένου αθλήματος καρτ. Η καινοτόμα Λουξ Cola plus ‘n light με 0% ζάχαρη, 60% λιγότερες θερμίδες και μόνο φυσικά γλυκαντικά, θα αποτελέσει το ιδανικό αναψυκτικό της διοργάνωσης που προάγει το αθλητικό ιδεώδες και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Η Λουξ υποστηρίζει τον θεσμό PICK από τα πρώτα του βήματα, ακολουθώντας σταθερά την  εταιρική της φιλοσοφία για προώθηση δράσεων που προβάλλουν τον αθλητισμό και συμβάλλουν στην τουριστική τοπική και πανελλαδική ανάπτυξη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος  Γραφείου  Τύπου  και Δημοσίων Σχέσεων

τηλ.: 6944562025 e-mail: [email protected]

http://www.loux.gr, http://www.plusnlight.gr/

 

*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης

 

Το επίσημο site του PICK

http://www.pickpatras.gr/

 

Η επίσημη σελίδα στο facebook του PICK

https://www.facebook.com/pages/PICK-PATRAS/225695184137545?fref=ts

 

Το youtube channel του PICK:

http://www.youtube.com/user/PickPatras?feature=watch

Start typing and press Enter to search