Η SUPERFAST FERRIES ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ 11ΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΡΚΟΥΙ ΚΑΡΤ ΠΑΤΡΑΣ (P.I.C.K.)

Η Superfast Ferries θα είναι για 3η σερί σεζόν «μέσα στο παιχνίδι». Γιατί τέτοια «παιχνίδια» δεν χάνονται με τίποτα! Θέλεις να τα ζεις «από μέσα»!

 

Γι’ αυτό και η Superfast Ferries (ξανά) παίρνει θέση έγκαιρα, ως χορηγός, στο 11ο διεθνές Σιρκουί Καρτ Πάτρας (P.I.C.K.), της κορυφαίας διοργάνωσης του μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην Ελλάδα και εκ των κορυφαίων σ’ όλη την στην Ευρώπη! Μιας διοργάνωσης που μετά από 10 χρόνια, το ένα καλύτερο απ’ το άλλο, ξεπέρασε τα όρια ενός απλού αθλητικού event και αναγνωρίζεται καθολικά ως θεσμός, με αθλητική, κοινωνική, πολιτιστική, τουριστική διάσταση.

 

Η Superfast Ferries θα είναι για μια ακόμα σεζόν στα «κόκκινα»! Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Θα στηρίξει απλόχερα τους δεξιοτέχνες οδηγούς των καρτ που θα λάβουν μέρος στο 11ο PICK EKO Racing 100. Άλλωστε, σε μια διοργάνωση με «σημαίες» την ταχύτητα, τα «γκάζια», την υψηλή αδρεναλίνη και το χορταστικό θέαμα, δεν θα μπορούσε ποτέ να λείψει η κατ’ εξοχήν ταχυκίνητη και «αεροδυναμική» ακτοπλοϊκή εταιρία, η Superfast Ferries, με τους κόκκινους πυραύλους της Αδριατικής!

 

Θα είμαστε, λοιπόν, και φέτος, 14 και 15 Σεπτεμβρίου, πανέτοιμοι για ένα απολαυστικό ταξίδι δράσης, θεάματος, συγκινήσεων.

Ένα ταξίδι που ξεκίνησε πριν 11 χρόνια στην Πάτρα και παραμένει το ίδιο όμορφο!

 

Η Superfast Ferries έχοντας κάνει τον παρθενικό της απόπλου από την Πάτρα και έχοντας πλέον ριζώσει στέρεα στην πόλη, νιώθει υποχρέωση και τιμή της να αγκαλιάζει κάθε τέτοια προσπάθεια, όπως το 11ο PICK EKO Racing 100, που αποφέρει πραγματικά κέρδη στην πόλη. Σε κάθε επίπεδο: την κάνει πιο ζωντανή, πιο εξωστρεφή, πιο κοσμοπολίτισσα, πιο πλούσια, πιο τουριστική, πιο ταραχώδη, πιο ευρωπαία!

 

Γι’ αυτό η Superfast Ferries θα είναι και φέτος στο «κάδρο», σε πρώτο πλάνο, στο 11ο PICK EKO Racing 100. Γιατί θέλουμε να δούμε και πάλι την Πάτρα να «καλπάζει» σε φρενήρεις ρυθμούς. Όπως «καλπάζουν» στα θάλασσα, με σταθερή βάση τους την Πάτρα, τα υπερσύγχρονα επιβατηγά-οχηματαγωγά της Superfast Ferries.

 

Ραντεβού 14 και 15 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα. Για το 11ο ταξίδι του PICK.

Start typing and press Enter to search