Η ΤΡΙΑΙΝΑ Χορηγός Πίστας 1 του 11ου P.I.C.K. EKO racing 100

Τα καρτ ξανάρχονται στην Πάτρα για 11η χρονιά μαζί με την ΤΡΙΑΙΝΑ, μία εταιρεία που στηρίζει το Διεθνές Σιρκουί Αγώνων Καρτ στην Πάτρα από το 2012 μέχρι και σήμερα. Η ΤΡΙΑΙΝΑ, από τη θέση του Χορηγού Πίστας 1, είναι και φέτος στο πλευρό της μεγάλης διοργάνωσης. Γίνεται σημαντικός αρωγός του 11ου P.I.C.K. EKO racing 100, συμβάλλοντας τόσο στην ανάδειξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού όσο και στην προβολή της Πάτρας και την ανάπτυξή της. 

Η ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε. ιδρύθηκε πριν από περίπου είκοσι πέντε χρόνια από Πατρινούς μηχανικούς με συγκεκριμένο στόχο και όραμα: την ανάδειξη μίας διαφορετικής προσέγγισης στην κατασκευή κυρίως ιδιωτικών ειδικών και μη κτηριακών εγκαταστάσεων και υποδομών. 

Υιοθετώντας μόνιμο τμήμα μελετών, και εφαρμόζοντας  πάντα καινοτόμες τεχνολογικές και κατασκευαστικές μεθόδους, αλλά και με την ίδρυση θυγατρικών εταιρειών όπως μεταλλικών κατασκευών (ΟΚΤΩ Α.Ε.) και ανάδειξης βιώσιμων τεχνολογιών (ΑΤΡΙΝΙΑ Α.Ε.), η εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια επιτυγχάνει την καθετοποίηση της στην παροχή υπηρεσιών κατασκευής ενός έργου. 

Η συγκεκριμένη μεθοδολογία προσδίδει στην ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε. μοναδική ευχέρεια και ευελιξία στο να υπεραμύνεται του συμφέροντος του εκάστοτε έργου, από το στάδιο των προμελετών, την παροχή πλήρους παρουσίασης της τελικής πρότασης με φωτορεαλιστικά τεκμήρια, την έγκαιρη πολεοδομική διεκπεραίωση, ως την πιστή εφαρμογή των μελετών, με στόχο την ολοκλήρωση ενός έργου υψηλής ποιότητας  μέσα στα απαιτούμενα χρονοδιαγράμματα αλλά και εντός του προκαθορισμένου κόστους.  

Στην ΤΡΙΑΙΝΑ αρέσει η ακρίβεια και η μεθοδικότητα, στοιχεία που διαπνέουν και το άθλημα των καρτ. Η γνωστή εταιρεία σχεδιασμού και ανάπτυξης τεχνικών έργων και υποδομών δίνει ραντεβού στις 14-15 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Πάτρας για την μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Θα είναι εκεί για άλλη μια φορά, δίπλα στους λάτρεις των καρτ, δίπλα στους δεξιοτέχνες οδηγούς, δίπλα στην Πάτρα.

 

Start typing and press Enter to search